T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / YEŞİLYURT - Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YAKINCA MAH. ADIYAMAN YOLU BUL. NO 7 İÇ KAPI NO 1 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
Fatma Aliye Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Fatma Aliye Aliye Borsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.
MOTAŞ,MİNİBÜS
OKUL AİLE BİRLİĞİ ANLAŞMALI SERVİS BULUNMAKTADIR
YEŞİLYURT / MALATYA
3 KM
TABAN: 226 TAVAN: 380
DART,TEKVANDO,BOCCE,CURLİNG DALLARINDA ETKINLİKLER BULUNMAKTADIR.
TÜBİTAK ÇALIŞMALARI VE GENÇLİK SPOR BAKANLIĞI PROJELERİ BULUNMAKTADIR
AB ERASMUS BAŞVURUSU DEVAM ETMEKTEDİR
Diğer Hususlar
MÜSİAD VE İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ÇEŞİTLİ PROTOKOLLER BULUNMAKTADIR